Vrijstaand maken

Een van de diensten die wij aanbieden is het vrijstaand maken van foto’s. Dit is eigenlijk het ‘losmaken’ van een afbeelding op een foto. Zonder de achtergrond dus.

Het vrijzetten van een afbeelding kan op verschillende manieren.

Het spreekt voor zich dat het vrijstaand maken van een object met veel details, bijvoorbeeld een haardos, veel lastiger is dan een object met weinig details.

Path tekenen

Een eenvoudig object vrijstaand maken kan bijvoorbeeld door een ‘path’ te tekenen om het object heen en deze uit te knippen. U kunt een gedetailleerd object gemakkelijk vrijzetten op de volgende manier. Voordat u begint om een object vrijstaand te maken is het verstandig om de laag te dupliceren. Daarna kunt u de drempelwaarde van de foto verhogen zodat het beeld zwart wit wordt en het object duidelijker uit het beeld springt. Dit is een belangrijk onderdeel van het vrijstaand maken van gedetailleerde objecten. Hierna kunt u met het toverstafje het witte gedeelte van de foto selecteren met een tolerantie van 20. U bent nu bijna klaar met het vrijstaand maken van het object. Wanneer u nu met de gum over de rand van het object heen gaat zult u zien dat enkel de achtergrond zal verdwijnen. Het vrijstaand maken van een object is nu een feit.

Al met al is dit een ingewikkeld en tijdrovende bezigheid. Wanneer u het vrijstaand maken aan een professional over wilt laten, dan helpen wij u hier graag bij.

Hoe kun je vrijstaand maken?

Er zijn verschillende manieren van het vrijstaand maken van een object zoals: clipping paden, alpha kanalen of met maskerende lagen. Wij beheersen deze technieken tot in de puntjes en kunnen dit snel en voordelig voor u doen.

Zo heeft u uw productfoto’s voor uw website of drukwerk duidelijke en op een uniforme manier. Dit draagt bij aan meer rust op uw website en dus aan een betere klantbeleving. En dit merkt u onmiddellijk aan de conversie op uw website.

Service

Heeft u productfoto’s waar beelden vrijgezet moeten worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vrijstaandjpg
Vrijstaandpng

Wilt u meer informatie of heeft u grote oplagen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse! Maar wat nu?

Ervaar de kwaliteit zelf en test gratis zelf 3 beelden.

Contact

Phone iconBel nu naar
+31 493 473496

clock iconWij staan voor u klaar tussen
09:00-17:00

handshake iconMail een specialist
mail@vrijstaand.com

LocatieNieuwendijk 2
5712 EM Someren

Ons kantoor
pand_prop