Retoucheren

Retoucheren is het achteraf bewerken van een afbeelding of een film. Het doel is het werk te ontdoen van ongerechtigheden en het verantwoord aanbrengen van verbeteringen.

Alle fotografie die u ziet op websites en in drukwerk is geretoucheerd of bewerkt. Want ook fotografie heeft zijn limieten, en tijd in de studio is duur. Bovendien zijn er altijd imperfecties in ‘raw’ foto’s die bewerkt moeten worden. Dit kan licht zijn of oneffenheden bij het model of het product dat gefotografeerd is.

Soms wordt de bewerking door de fotograaf gedaan maar als u zelf uw producten of modellen fotografeert, kan het bewerken er nog wel eens bij inschieten. Bovendien is retoucheren een vak op zich. Een grote hoeveelheid afbeeldingen die geretoucheerd moet worden, kan een behoorlijke impact hebben op de planning.

Wij nemen graag de bewerking van uw foto’s voor onze rekening. Zelfs met de meest complexe fotobewerking die u voor ogen heeft. U kunt hierbij denken aan het egaal maken van huid door oneffenheden te verwijderen. Maar ook het verwijderen van kreukels in stof of het vervangen of verwijderen van labels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Commercieel

Hoe mooier het beeld van een product, hoe beter het verkoopt. Dit klinkt logisch maar toch kom je nog vaak foto’s tegen in webshops van producten die er niet duidelijk opstaan, een vertekend beeld geven van de werkelijkheid of waarvan de kleur niet overeen komt met de kleur in werkelijkheid. Als u een webshop heeft en dit is het geval betekent dit dat u veel retouren te verwerken krijgt.

Gebruik maken van mooi, aantrekkelijk en goed geretoucheerd beeld is dus van commercieel belang.

Dit geldt ook voor het werken met modellen. Mensen zien nu eenmaal liever een model met een gladde egale huid en perfect zittende kleding dan een model dat er slordig en onverzorgd op staat. In werkelijkheid is echter niemand perfect. Wij kunnen imperfecties gladstrijken waar nodig en zonder het beeld volledig te manipuleren en onrealistisch te maken op een natuurlijke wijze esthetischer maken. Zodat ook uw producten volledig tot hun recht komen.

Als u informatie wilt over prijzen en mogelijkheden van retoucheren van bestaand beeld, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel direct naar +31 493 473496

Ik heb interesse! Maar wat nu?

Ervaar de kwaliteit zelf en test gratis zelf 3 beelden.

Contact

Phone iconBel nu naar
+31 493 473496

clock iconWij staan voor u klaar tussen
09:00-17:00

handshake iconMail een specialist
mail@vrijstaand.com

LocatieNieuwendijk 2
5712 EM Someren

Ons kantoor
pand_prop