Masking

Bij de nabewerking van foto’s komen er allerlei technieken kijken om ervoor te zorgen dat het beeld optimaal wordt. Bij het vrijstaand maken van foto’s worden er ook verschillende technieken gebruikt.

Een van de technieken heeft ‘masking’. De making techniek wordt gebruikt om kleine onderdelen aan de grens van uw afbeelding zoals haren, veertjes en bont op een gedetailleerde manier ‘vrij’ te maken. Hoe beter dit gedaan is, hoe natuurlijker de afbeelding in zijn (nieuwe) achtergond staat. Er wordt hierbij in het bewerkingsprogramma een aparte laag aangemaakt die aangeeft wat van uw foto mag getoond worden en wat niet.

Op deze manier kun je een persoon met wat voor kapsel dan ook en los springende haartjes helemaal vrij maken van de achtergond, inclusief elk haartje.

Dit is een zeer specialistisch en precies werkje dat de nodige expertise vergt. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen en leveren uw foto’s een professionele nabewerking voor een perfect resultaat.

Reflectie

Bij de fotografie van bepaalde producten zoals glazen producten of sieraden kan het wenselijk om reflectie toe te voegen aan een foto. Dit geeft dit soort producten net iets meer uitstraling en in het geval van glanzende producten voegt het echt iets toe.

Wij kunnen uw producten op professionele wijze die subtiele reflectie geven die ze nodig hebben.

Fotos optimaliseren

Om uw site beter vindbaar te maken binnen Google zijn een aantal factoren van belang. SEO tekst is er een, maar wat veel mensen niet weten is, is dat het formaat van uw foto’s ook een rol spelen bij uw vindbaarheid. Te grote foto’s maken uw website immers trager en een trage website is nadelig voor uw ranking. Het is de kunst om uw afbeeldingen zo klein mogelijk te maken van formaat maar met een zo hoof mogelijke kwaliteit. Wij kunnen uw foto’s voor u comprimeren. Dit is het webbased  maken van een foto.

Als u van één of meerdere van deze technieken gebruik wilt maken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of heeft u grote oplagen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse! Maar wat nu?

Ervaar de kwaliteit zelf en test gratis zelf 3 beelden.

Contact

Phone iconBel nu naar
+31 493 473496

clock iconWij staan voor u klaar tussen
09:00-17:00

handshake iconMail een specialist
mail@vrijstaand.com

LocatieNieuwendijk 2
5712 EM Someren

Ons kantoor
pand_prop