Kleurencorrecties

Fotobewerking heeft eindeloze mogelijkheden. Een van de belangrijkste onderdelen van fotografie is kleur. Niet alleen moeten de kleuren ‘mooi’ zijn. Maar de kleuren moeten ook duidelijk en realistisch zijn. In een studio of op een locatie binnen of buiten waar er gefotografeerd wordt heb je zelden het perfecte daglicht. Soms worden er allerlei foto’s voor hetzelfde medium op verschillende momenten geschoten waardoor je een verschil hebt in licht en dus ook in de kleuren van de modellen of de producten.

Daarom vinden er altijd kleurencorrecties plaats. Dit is onderdeel van het nawerkingsproces van foto’s die gebruikt worden voor websites of drukwerk. Aangezien een kleurencorrectie wat ingewikkelder ligt dan het toevoegen van een bepaalde kleurenfilter op uw smartphone, is dit dit echt een vak apart.

Wij bewerken uw foto’s zodanig dat de kleuren er extra goed uit komen door de helderheid en het contrast te verbeteren en in het geval van een serie foto’s, aan elkaar aan te passen.

Productfoto’s

Als u productfoto’s nodig heeft voor uw webshop of brochure is het van belang dat de kleuren van de producten op de foto exact hetzelfde zijn als in werkelijkheid. Als dit niet het geval is, houdt u eigenlijk de klant voor de gek en zal dit ook resulteren in retouren.

Er is een heel arsenaal aan fotobewerking tools die men kan inzetten om uw foto’s te transformeren, optimaliseren of consistentie te creëren.

Uiteraard bestaan er meerdere redenen waarom de kleuren aanpassen van productfoto’s relevant is. Verkoopt u eenzelfde artikel in verschillende kleuren? Dan hoeft u deze niet allemaal op voorraad te hebben om ze te kunnen fotograferen. U kunt er één fotograferen en wij doen de rest. Voordelig, makkelijk, snel en niet te vergeten, een mooie consistente uitstraling voor uw productpresentatie.

Informatie

Als u meer informatie wenst over het bewerken van foto’s in het algemeen of kleurcorrecties in het bijzonder, helpen wij u graag verder. Via het contactformulier op deze website kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten op het gebied van fotobewerking.

Wilt u meer informatie of heeft u grote oplagen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse! Maar wat nu?

Ervaar de kwaliteit zelf en test gratis zelf 3 beelden.

Contact

Phone iconBel nu naar
+31 493 473496

clock iconWij staan voor u klaar tussen
09:00-17:00

handshake iconMail een specialist
mail@vrijstaand.com

LocatieNieuwendijk 2
5712 EM Someren

Ons kantoor
pand_prop