Croppen

Croppen is afgeleid van het Engelse woord ‘to crop’. Dit betekent simpelweg afsnijden of bijsnijden. Het ‘croppen’ van foto’s is het bijsnijden of afsnijden van een gedeelte van je foto.

Dit doe je als er te veel achtergrond is om het object waar de foto om gaat. Je onderwerp staat dus te klein in beeld. Door de zijdes een stuk eraf te snijden, komt het onderwerp dichterbij en groter in beeld.

Met croppen kun je ook je compositie aanpassen. Dit komt het beeld vaak ten goede. Als je niet precies weet hoe het moet of als je veel foto’s hebt die bewerkt en gecropt moeten worden, kun je het aan onze professionals overlaten. Wij snijden uw foto’s graag bij tot het gewenste formaat en resultaat.

Align

To align is het horizontaal uitlijnen van foto’s. Zo kun e foto’s links of rechts op de pagina plaatsen en zo als het ware een zwevende foto maken. Zo kun je naast de afbeelding tekst plaatsen.

Ook uitlijnen of ‘alignen’ van foto’s kunt u aan ons overlaten.

Center

‘To center’ is ook een term die veel voorkomt in de fotografie. Eigenlijk betekent ‘to center’ gewoon centreren en dat is in het midden zetten van een afbeelding.

Uiteraard nemen wij dit ook voor onze rekening tijdens het bewerken van uw foto’s.

Merge

‘Merge’ betekent eigenlijk fuseren. In de fotografie spreken we van ‘merge’ als we meerdere foto’s samenvoegen tot 1 afbeelding. Dit kunnen bijvoorbeeld verschillende foto’s van hetzelfde object zijn met verschillende belichtingstijden. Zo creëer je een HDR foto.

Service

Als al deze termen uit de fotografie chinees voor u zijn of als u simpelweg geen tijd heeft om zich te verdiepen in het nabewerken van uw fotografie voor uw website of drukwerk, kunt u ons inschakelen. Onze specialisten zitten klaar om al uw bewerkingsvragen te beantwoorden en nemen u het werk graag uit handen. Omdat dit hun dagelijkse werk is, kunt u erop rekenen dat het snel gaat. En snel betekent natuurlijk ook voor een redelijke prijs. Wij doen kleine en grote klussen en u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We doen u graag een passend voorstel.

Wilt u meer informatie of heeft u grote oplagen?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik heb interesse! Maar wat nu?

Ervaar de kwaliteit zelf en test gratis zelf 3 beelden.

Contact

Phone iconBel nu naar
+31 493 473496

clock iconWij staan voor u klaar tussen
09:00-17:00

handshake iconMail een specialist
mail@vrijstaand.com

LocatieNieuwendijk 2
5712 EM Someren

Ons kantoor
pand_prop